Acasa Revista Presei Revista presei, 23 mar: Intalnire intre conducerea Ford Europa, Basescu si Boc. Fondatorul Hamann, decedat

Revista presei, 23 mar: Intalnire intre conducerea Ford Europa, Basescu si Boc. Fondatorul Hamann, decedat

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Federatia Operatorilor Romani de Transport (FORT) solicita tuturor distribuitorilor de carburanti din Romania sa afiseze taxele defalcate suportate de catre cumparatori pentru fiecare litru de carburant, in mod transparent, intr-un loc cat mai vizibil, respectiv la intrarea in statiile de alimentare cu carburanti sau langa casa de marcat, scrie capital.ro.

Dumagas continua transporturile pentru Ford, dar acum merge si la export, titreaza Ziarul Financiar.

Presedintele Traian Basescu l-a primit, marti, la Palatul Cotroceni, pe Stephen Odell, vicepresedinte al FordMotor Company si presedinte – director general executiv al Ford Europa, caruia i-a spus ca asteapta sa vada prototipul care va fi lansat, potrivit intentiilor companiei, in luna mai, scrie MEDIAFAX.

Fabrica Renault Alpine din Dieppe a scos pe poarta modelul Clio Gordini RS cu numarul 1.000. Modelul sportiv a fost introdus in productie in mai 2010 si este comercializat in 18 tari, majoritatea din Europa, potrivit masini.ro.

Hamann, tunerul german specializat in modele BMW, Ferrari, Porsche sau Lamborghini, a anuntat trecerea in nefiinta a fondatorului sau Richard Hamann, informeaza voom.ro.

1 comentariu

silviu 23 martie 2011 - 09:49

Daca e curios de noul Ford de Craiova insemna ca nu prea i-a placut Duster-ul si vrea sa-l schimbe cu un Ford 🙂

Reply

Lasa un comentariu