Acasa Foto Geneva 2011: Subaru Trezia, cel mai mic Subaru

Geneva 2011: Subaru Trezia, cel mai mic Subaru

de Adrian Mitrea

Subaru Trezia (sursa - 0-100.ro)

Subaru are in standul de la Salonul Auto de la Geneva (1-13 martie) doua premiere mondiale. Este vorba despre arhitectura unei masini sportive cu tractiune spate si motor boxer, dezvoltata in parteneriat cu Toyota, si de un automobil de oras, denumit Trezia.

Pe langa cele doua noutati mondiale, Subaru expune, in premiera europeana, conceptul ce dezvaluie liniile viitoarei generatii Impreza. Subaru Impreza Concept a fost deja prezentat in noiembrie 2010, la Salonul Auto de la Los Angeles.

Conceptul are 4.520 mm lungime, 1.820 mm latime, 1.430 mm inaltime si un ampatament de 2.640 mm.

click aici pentru a vedea standul Subaru de la Geneva

Masina sportiva realizata de Subaru impreuna cu Toyota a fost anuntata de cele doua companii nipone in urma cu aproape doi ani, insa pana acum doar Toyota a dat indicii despre cum va arata versiunea sa, prin conceptul FT-86.

Dupa ce va incepe comercializarea sa, acest automobil va fi primul cu tractiune spate oferit de Subaru, marca ce si-a facut un renume din sistemele de tractiune integrala avansate.

Subaru Trezia este o masina de oras cu trasaturi de monovolum. Trezia are 3.995 mm lungime, 1.695 mm latime si 1.595 mm inaltime. Masina va fi disponibila in Europa cu o motorizare pe benzina de 1,3 litri si cu una turbo diesel de 1,4 litri.

Lasa un comentariu