Acasa Foto Geneva 2011: Spiritul clasicului MINI, reaprins de conceptul Rocketman

Geneva 2011: Spiritul clasicului MINI, reaprins de conceptul Rocketman

de Adrian Mitrea

MINI Rocketman Concept (sursa - 0-100.ro)

Spiritul clasicului MINI, ce avea putin peste 3 metri lungime, a fost reaprins la Salonul Auto de la Geneva (1-13 martie) de conceptul Rocketman.

Din 2000 incoace, de cand a fost cumparat de catre BMW, producatorul auto britanic MINI a lansat masini din ce in ce mai mari, insa prin conceptul Rocketman marca aduce un tribut originalului MINI. Si poate ceva mai mult…

click aici pentru a vedea standul MINI de la Geneva

Rocketman are trei usi si poate gazdui maximum trei pasageri. Conceptul are 3.419 mm lungime, fiind cu doar cativa centimetri mai mare decat modelul original lansat initial in 1959. Masina are 1.907 mm latime si 1.398 mm inaltime.

Desi este un concept si prin urmare nu va ajunge vreodata in productia de serie exact cum arata in fotografii, MINI Rocketman sugereaza faptul ca este posibila introducerea unui nou model in gama, ca tribut adus originalului.

click aici pentru fotografii oficiale cu MINI Rocketman

Anul 2011 este plin pentru MINI. Micul producator va lansa modelele Roadster si Coupe in acest an, precum si o motorizare turbo diesel de top. In 2012 este asteptata lansarea lui MINI Paceman, versiunea cu trei usi a crossover-ului Countryman.

1 comentariu

Babicao 2 martie 2011 - 12:42

Ce frumos!!

Reply

Lasa un comentariu