Acasa Foto FOTO: Lancia are sase noutati pentru Geneva, multumita parteneriatului cu Chrysler

FOTO: Lancia are sase noutati pentru Geneva, multumita parteneriatului cu Chrysler

de Adrian Mitrea

Lancia Ypsilon 2011 (sursa - Lancia)

Lancia va prezenta cinci modele complet noi la Salonul Auto de la Geneva (1-3 martie) – noua generatie a modelului de oras Ypsilon, Flavia sedan si decapotabila, masina de familie Grand Voyager si limuzina Thema, ultimele patru fiind bazate pe automobile Chrysler.

Pe langa acestea, la standul Lancia de la Geneva se va gasi si varianta restilizata (facelift) a compactei Delta, a anuntat constructorul auto italian. Delta are modificari stilistice minore, afisand o noua grila.

A treia generatie a masinii de oras Ypsilon vine si cu o varianta cu cinci usi. Lancia a lansat prima generatie a Ypsilon in 1996, iar a doua generatie a urmat in 2003. Primele doua generatii au fost disponibile exclusiv cu o caroserie cu trei usi.

Limuzina Thema este de fapt un Chrysler 300 cu sigla Lancia, automobil nascut in urma partenriatului Grupului Fiat cu Grupul Chrysler. Din momentul lansarii sale, Lancia Thema va fi varful de gama al marcii premium italiene.

Un alt rod al colaborarii dintre Fiat si Chrysler este masina de familie Lancia Grand Voyager, de fapt un Chrysler Grand Voyager cu alta sigla.

Lancia Flavia Concept si Lancia Flavia Cabrio Concept sunt doua de asemenea derivate din masini Chrysler: modelul 200 si decapotabila 200 Cabrio. Indicativul Concept spune ca masinile vor fi lansate pe piata mai tarziu, probabil in 2012.

Lancia Ypsilon 2011 (sursa - Lancia)

Interior Lancia Ypsilon 2011 (sursa - Lancia)

Lancia Thema (sursa - Lancia)

Lancia Grand Voyager (sursa - Lancia)

Lancia Delta facelift 2011 (sursa - Lancia)

Lancia Flavia Concept (sursa - Lancia)

Lancia Flavia Cabrio Concept (sursa - Lancia)

Lasa un comentariu