Acasa Renault VIDEO: Renault pregateste un crossover bazat pe Megane

VIDEO: Renault pregateste un crossover bazat pe Megane

de Adrian Mitrea

Sigla Renault (sursa - Renault)

Cei de la Renault au fost surprinsi in Portugalia, in statiunea Cascais din apropiere de Lisabona, testand un crossover derivat din Megane III, care ar putea fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva (1-13 martie).

Din imaginile publicate de Auto Week reiese ca masina pe care o pregateste Renault este la stadiul de concept, asta insemnand ca ar mai putea trece 1-3 ani pana o vom vedea in productia de serie.

Moda masinilor derivate din automobile compacte, inaltate si cu pretentii de SUV a fost deschisa de Peugeot, cu modelul 3008, care nu este nici SUV si nici ceea ce inseamna in mod traditional o masina compacta. Asadar e vorba de un crossover, adica de un automobil ce imbina atuurile mai multor tipuri de vehicule.

Concret, masina din imaginile de mai jos impleteste versatilitatea unui automobil compact cu designul de mare impact al unui coupe si cu avantajele unui SUV mic sau mediu.

Este de asteptat ca misteriosul concept Renault din imaginile de mai jos sa fie prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva (1-13 martie).

Lasa un comentariu