Acasa Dacia Schimbare in comunicarea Dacia-Renault. Liviu Ion a fost avansat. In locul sau vine Anca Oreviceanu

Schimbare in comunicarea Dacia-Renault. Liviu Ion a fost avansat. In locul sau vine Anca Oreviceanu

de Adrian Mitrea

Liviu Ion (sursa - Dacia)

Directorul executiv de comunicare al Grupului Renault in Romania, Liviu Ion, va fi avansat ca director al Centrului de Studii de Piata si Produs al Grupului Renault in Romania. Locul sau va fi preluat de Anca Oreviceanu, care ocupa in prezent functia de director de comunicare al Renault Technologie Roumanie (RTR).

Liviu Ion va trece pe noul post la 1 septembrie 2011. Centrul de Studii de Piata si Produs al Grupului Renault in Romania face parte din Directia de Cunoastere a Clientului, inclusa in Directia Generala Adjuncta Plan Produs Programe, aflata la Paris. El va dirija echipa din Romania care efectueaza studii despre clienti pentru regiunea Euromed si studii statistice pentru alte sectoare ale Grupului.

Incepand cu 1 martie 2011, Anca Oreviceanu va fi noul director executiv de Comunicare al Grupului Renault in Romania. Ea va fi inlocuita de catre Roxana Botezatu la conducerea Directiei de Comunicare a Renault Technologie Roumanie.

Cine este Liviu Ion?

Nascut la 5 februarie 1965 la Bucuresti, Liviu Ion este absolvent al Facultatii de Comert, ASE Bucuresti (1988). Are un doctorat in economie de la ASE (1993) si un master in sociologie politica (Diplôme d’Etudes Approfondies) de la Institutul de Studii Politice din Strasbourg (1995).

El a intrat in Ministerul Afacerilor Externe in 1990. Intre 1994 si 1998 a fost Adjunct al Reprezentantului Permanent al Romaniei pe langa Consiliul Europei. Intre 1998 si 2000 a fost functionar international al Consiliului Europei, ca secretar al Campaniei «Europa, un patrimoniu comun». Dupa opt luni la reprezentanta Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare din Romania, a intrat in 2001 la Forum Invest, ca director de conferinte economice internationale (Washington, Londra, Bruxelles, Roma, Monte-Carlo).

Liviu Ion lucreaza la Automobile Dacia de la 1 decembrie 2004, ca Director Executiv de Comunicare. La 1 iunie 2008 a fost numit Director Executiv de Comunicare al Grupului Renault in Romania.

Cine este Anca Oreviceanu?

Nascuta in 1979 la Slatina, Anca Oreviceanu este absolventa a scolii Nationale de Studii Politice si Administrative din Bucuresti, Facultatea de Comunicare (2002). Are o experienta de zece ani in comunicare, in sistemul public (Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului) si in intreprinderi private (Petrom, Renault Technologie Roumanie). Anca Oreviceanu coordoneaza comunicarea Renault Technologie Roumanie din 2007.

Cine este Roxana Botezatu?

Nascuta in 1984 la Piatra Neamt, Roxana Botezatu este absolventa a scolii Nationale de Studii Politice si Administrative din Bucuresti, Facultatea de Comunicare (2007). Ea are o experienta de cinci ani in comunicare externa (General Expo, SanatateaTV) si interna, din 2007, la Directia de Comunicare a Renault Technologie Roumanie.

Anca Oreviceanu (sursa - 0-100.ro)

1 comentariu

eugen67 28 ianuarie 2011 - 09:58

Cine este Roxana Botezatu?

Cu zero experienta in comunicare externa, 1 luna la sanatatea tv si 5 luni la baby expo, ea are 3 ani jumatate de experienta in comunicare, dar cine sa stea sa mai adune.

Reply

Lasa un comentariu