Acasa Nissan Noul Nissan Micra va fi lansat in Romania in prima parte a lui 2011

Noul Nissan Micra va fi lansat in Romania in prima parte a lui 2011

de Adrian Mitrea
Nissan Micra (sursa - 0-100.ro)
Nissan Micra (sursa - 0-100.ro)

Nissan Micra, cel mai mic si mai ieftin automobil al gamei, va fi lansat in Romania in prima parte a anului 2011, au declarat pentru 0-100.ro oficialii companiei. Pretul de pornire ar putea fi de 9.500 euro sau chiar mai putin.

Noua Micra este primul model Nissan dezvoltat pe o noua platforma, denumita V. Reducerea masei in vederea scaderii consumului de carburant si a emisiilor poluante au fost prioritatea proiectului platformei V.

Micra va fi disponibila cu o singura motorizare, de 1,2 litri, ce dezvolta 80 Cai Putere. Acest motor va putea fi cuplat la o cutie de viteze manuala cu cinci trepte sau la o transmisie cu variatie continua (CVT, fara trepte de viteza).

Versiunea manuala ajunge la 100 km/h in 13,7 secunde, viteza maxima fiind de 170 km/h. Versiunea cu CVT este mai lenta cu o,8 secunde (14,5 secunde) si este capabila de o viteza maxima cu 9 km/h mai mica (162 km/h).

2
Lasa un comentariu

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Adrian MitreaDan Recent comment authors
  Subscribe  
noi vechi
Notifica-ma despre
Dan
Cititor
Dan

Micra nu este cel mai mic automobil al marcii Nissan.Cel mai mic este Pixo si nu stiu daca se va comercializa pe piata din tara noastra.

Adrian Mitrea
Cititor

Exact, deci Micra este/va fi cel mai mic model al gamei Nissan in Romania. Nu am spus ca este cel mai mic Nissan construit vreodata si nici ca e cel mai mic din oferta globala a Nissan. E o stire despre piata romaneasca.