Acasa Foto FOTO: Vezi cum s-a incheiat Campionatul National de Raliuri Dunlop 2010 in 40 de imagini

FOTO: Vezi cum s-a incheiat Campionatul National de Raliuri Dunlop 2010 in 40 de imagini

de Adrian Mitrea

Manu Mihalache la Gala Campionilor 2010 (sursa - 0-100.ro)

Orasul Sinaia a fost sambata, 11 decembrie, pentru al doilea an consecutiv, gazda Galei Campionilor – eveniment demonstrativ prin care pilotii si fanii sportului cu motor din Romania sarbatoresc incheierea a inca unui sezon de competitie. De la eveniment n-au lipsit VIP-uri precum Calin Popescu Tariceanu, Corina Ungureanu si Cabral.

Tura de deschidere i-a apartinut lui Titi Aur, care l-a avut pe post de „copilot” pe primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea.

click aici pentru galeria foto

Manu Mihalache i-a plimbat pe Cabral si pe fostul premier al Romaniei Calin Popescu Tariceanu – si el un impatimit al sporturilor cu motor si participant la raliuri.

Gimnasta Corina Ungureanu a fost „copilot” pentru Bogdan Marisca, iar fotbalistul Ovidiu Herea pentru Vali Porcisteanu. Printre pilotii care au mai facut show sambata in Sinaia se numara si Gergo Szabo, Tempesta si Adrian Raspopa.

Din cauza frigului, parca numarul de spectatori n-a mai fost atat de mare ca anul trecut, insa in intervalul in care au avut loc demonstratiile (orele 13:00 – 16:00) au fost in mod constant 200-300 de oameni pe margine, in special barbati si copii.

Lasa un comentariu