Acasa Revista Presei Revista presei, 30 noi: Productia lui Sandero, in scadere. De ce avem preturi mari la carburanti

Revista presei, 30 noi: Productia lui Sandero, in scadere. De ce avem preturi mari la carburanti

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Automobile Dacia a redus productia modelului Sandero cu aproape 60% in luna octombrie, pana la un nivel de circa 7.400 de masini, potrivit statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automo­bile (APIA), citate de Ziarul Financiar.

Un garaj al terminalului 1 de la Aeroportul din Frankfurt este echipat cu un port pentru incarcarea vehiculelor electrice. Pentru moment, alimentarea acestor vehicule este gratuita, relateaza automarket.ro.

Costul pentru constructia autostrazilor de pe Coridorul IV Pan European, in lungime de 856 kilometri, se ridica la 8,588 miliarde de euro, care include lucrarile deja realizate, cele in curs de executie, precum si proiectele viitoare care se vor finaliza pana in 2020, informeaza MEDIAFAX.

Cum se explica pretul ridicat al carburantilor vanduti in Romania, titreaza capital.ro.

Imagini de necrezut pe DN1, in Prahova, unde soferul unui jeep a reusit sa distruga pur si simplu, dintr-o singura lovitura, un autotrailer, o freza de asfalt de 25 de tone si un stalp de inalta tensiune, un pic mai mare decat un bloc cu patru etaje, potrivit antena3.ro.

Lasa un comentariu