Acasa Revista Presei Revista presei, 23 noi: Productia auto romaneasca se pregateste sa iasa din criza. Iarna grea in SUA

Revista presei, 23 noi: Productia auto romaneasca se pregateste sa iasa din criza. Iarna grea in SUA

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Productia de automobile din Romania a ajuns in primele zece luni ale anului la 290.504 unitati, aproape de nivelul inregistrat pe parcursul intregului an 2009, cand au fost fabricate 296.458 vehicule, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile, potrivit MEDIAFAX.

Designerul sef Volkswagen a declarat ca intentioneaza sa readuca la viata celebrul model iconic Microbus. Urmasul ar putea sosi pe piata in 2012, relateaza automarket.ro.

Nissan intentioneaza sa-si concentreze productia in economiile bazate pe dolar, precum SUA sau China, pentru a se proteja de volatilitatea monedelor, a declarat Carlos Ghosn, directorul general al constructorului auto nipon si totodata seful Renault, potrivit Financial Times, scrie wall-street.ro.

Iarna le da mari batati de cap americanilor din statul Minnesota. Peste 370 de accidente rutiere au avut loc intr-o singura noapte, din cauza drumurilor alunecoase. O persoana a murit si cateva zeci au fost ranite. in acelasi timp, Sierra Nevada este acoperita de un strat de zapada de peste o jumatate de metru, potrivit antena3.ro.

Lasa un comentariu