Acasa Revista Presei Revista presei, 22 noi: 62.000 romani morti in accidente auto in 20 de ani. Fiat a revenit in SUA

Revista presei, 22 noi: 62.000 romani morti in accidente auto in 20 de ani. Fiat a revenit in SUA

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Un studiu realizat de patru cercetatori a scos la iveala faptul ca barbatii care detin masini sportive sunt vazuti de femei ca parteneri ideali pentru o relatie de scurta durata, scrie automarket.ro.

Ziua Mondiala a Victimelor Traficului Rutier: 62.000 de romani au murit in accidente in ultimii 20 de ani, potrivit antena3.ro.

Renault va opri timp de doua luni productia modelelor Espace si Laguna la fabrica din Sandouville in 2011 dupa ce vanzarile acestor modele au fost slabe intr-un an 2010 care a avut pe plan european mult mai putine programe de tipul Rabla care sa stimuleze vanzarile, sustin sindicalisti citati de AFP. Productia lui Espace va fi oprita timp de 70 de zile in 2011, iar cea a Laguna timp de 61 de zile, spun sindicalistii, dupa o intalnire cu patronatul, relateaza HotNews.ro.

Obama si-a facut timp, la summit-ul NATO de la Lisabona, pentru a lauda o noua masina GM, titreaza MEDIAFAX.

La aproape doi ani de la semnarea aliantei dintre Fiat si Grupul Chrysler, Fiat 500 este primul model Fiat care reintra pe piata nord-americana, lansarea oficiala avand loc in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, informeaza wall-street.ro.

Constructorul auto german Volkswagen (VW) intentioneaza sa investeasca 51,6 miliarde de euro in urmatorii cinci ani in extinderea si modernizarea portofoliului de masini, pentru a deveni lider mondial al pietei pana in 2018, detronand Toyota, scrie MEDIAFAX.

Gigantii auto din Detroit reincep lupta pentru suprematie, dar Chrysler pare a fi pentru moment doar spectator, titreaza Ziarul Financiar.

Lasa un comentariu