Acasa Land Rover Range Rover Evoque va avea sisteme audio-video Meridian

Range Rover Evoque va avea sisteme audio-video Meridian

de Costea Arsene

Interior Range Rover Evoque (sursa - Land Rover)

Range Rover Evoque (cu trei si cinci usi) va fi echipat cu sisteme audio-video de la Meridian, fapt ce marcheaza un nou parteneriat intre cele doua companii.

Dupa Evoque, toate viitoarele modele Range Rover vor fi echipate cu sisteme de sunet si entertainment produse in colaborare cu firma britanica Meridian, cu sediul in regiunea Cambridgeshire.

Range Rover Evoque cu trei usi a debutat cu ocazia Salonului Auto de la Paris (2-17 octombrie), iar varianta cu cinci usi a fost prezentata la Salonul Auto de la Los Angeles (19-28 noiembrie). Livrarile pentru ambele variante de caroserie vor incepe in vara anului viitor, la preturi de la circa 35.000 euro.

Clientii modelului in trei usi vor putea alege intre doua sisteme de sunet marca Meridian: un sistem cu 13 difuzoare si 380 de Wati (W) si un altul cu 19 difuzoare si 825 W.

Modelele Range Rover Evoque vor fi, de asemenea, dotate cu DVD, TV si magazie pentru 10 CD-uri.

„Sistemele de entertainment sunt deosebit de importante atunci cand vorbim despre piata masinilor de lux”, a afirmat directorul de management al Land Rover, Phil Popham.

Pasagerilor din spate le este pus la dispozitie un pachet complet, ce include monitoare de opt inch montate in tetierele scaunelor din fata, o telecomanda cu touch-screen si casti digitale wireless cu infrarosu.

Lasa un comentariu