Acasa Revista Presei Revista presei, 1 noi: Volvo a trecut pe profit. Filmul Cars 2 apare in 2011, 3D

Revista presei, 1 noi: Volvo a trecut pe profit. Filmul Cars 2 apare in 2011, 3D

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Cel de-al treilea trimestru al lui 2010 a insemnat pentru Volvo o mare revenire, constructorul suedez reusind sa obtina din nou profit, scrie automarket.ro.

Care sunt cele mai ieftine masini scumpe, titreaza Ziarul Financiar.

Aproape 13 milioane de euro este valoarea totala a vinietelor cumparate, in primele noua luni ale acestui an, de șoferii romani care au circulat pe autostrazile din Ungaria, informeaza capital.ro.

In incercarea de a ascunde defectiunile propriilor masini, Toyota a recuperat in secret de la cumparatorii din S.U.A. autovehicule cu probleme la sistemul de franare, informeaza Reuters, informatie preluata de HotNews.ro.

Osram a dezvoltat pentru Mercedes o gama de faruri care imita lumina zilei. Ele sunt mult mai puternice, dar nu deranjeaza ochii soferilor care vin din sens opus, potrivitautomarket.ro.

Dupa succesul avut in 2006, filmul de animatie „Cars” revine pe marile ecrane cu aceeasi protagonisti precum simpaticul Lightning McQueen si prietenii sai. Acestia se vor bucura de cele mai exotice locuri, dar vor avea parte si de cele mai periculoase misiuni. Lansarea filmului „Cars 2” va avea loc in vara anului 2011 in SUA, iar in Romania, probabil, in toamna anului viitor, relateaza promotor.ro.

Lasa un comentariu