Acasa Revista Presei Revista presei, 28 oct: Dacia primeste cadou dealeri in Vest. Citroen Metropolis ar putea fi DS9

Revista presei, 28 oct: Dacia primeste cadou dealeri in Vest. Citroen Metropolis ar putea fi DS9

de Redactia 0-100.ro

Revista Presei

Renault, proprietarul marcii Dacia, a decis sa dezvolte in Europa o retea de showroom-uri pentru brandul romanesc care va avea si personal propriu de vanzari. Francezii au mai stabilit insa si un obiectiv clar: 2% din piata vest- europeana, scrie revista BUSINESS Magazin, citata de Ziarul Financiar.

Modelul DeLorean DMC-12, devenit celebru dupa rolul sau din filmul „inapoi in viitor”, a fost transformat in vehicul electric de catre italieni, scrie automarket.ro.

Romania a avut, in ultimii 20 de ani, 46.000 de proiecte de infrastructura, care aveau costuri totale de zeci de miliarde de euro, dar putinii bani aprobati pentru investitii nu au fost cheltuiti in niciun an, a declarat, miercuri, reprezentantul Romaniei la Fondul Monetar International, Mihai Tanasescu, fost ministru de finante, citat de capital.ro.

Conceptul Citroen Metropolis va fi produs  in serie, a confirmat Gregoire Olivier, directorul de operatiuni al companiei in Asia, citat deworldcarfans.com, informatie preluata de antena3.ro.

Constructorul auto malaezian, ce detine in prezent compania Lotus, a prezentat cel mai nou model al sau, sedanul Inspira. Numele provine de la cuvantul „inspirasi” ce inseamna, evident, „inspiratie”, sursa de „inspiratie” pentru noul sedan fiind Mitsubishi Lancer, informeaza voom.ro.

Lasa un comentariu