Acasa Foto Jaguar isi redefineste identitatea prin conceptul C-X75, prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris

Jaguar isi redefineste identitatea prin conceptul C-X75, prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris

de Adrian Mitrea

Jaguar C-X75 Concept (sursa - 0-100.ro)

Marca premium britanica Jaguar isi redefineste identitatea si expune la Salonul Auto de la Paris conceptul C-X75, descris de companie ca „cel mai frumos Jaguar produs vreodata”.

Conceptul prezinta viitorul limbaj de design pe care-l vor adopta masinile Jaguar. Automobilul este fabricat din aluminiu, pentru a pastra o greutate redusa, iar usile au deschidere verticala tip fluture.

click aici pentru a vedea standul Jaguar de la Salonul Auto de la Paris

Interiorul masinii adopta facilitati de confort „pe dos” fata de automobilele conventionale: scauul soferului e fix, iar volanul, instrumentele de bord si pedalele sunt reglabile.

Jaguar C-X75 este propulsat de patru motoare electrice ce dezvolta un total de 780 Cai Putere. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 3,4 secunde, iar viteza maxima este de 330 km/h. Puterea ridicata a motoarelor seaca bateria de energie dupa doar 110 kilometri, insa pentru o autonomie extinsa intra in functiune doua mici turbine alimentate cu gaz, ce produc 96 Cai Putere fiecare. Astfel alimentat, Jaguar C-X75 poate parcurge in total pana la 900 de kilometri.

Lasa un comentariu