Acasa Hyundai Versiunea restilizata a Hyundai i20 a ajuns in Romania si pleaca de la 9.690 euro, inclusiv TVA

Versiunea restilizata a Hyundai i20 a ajuns in Romania si pleaca de la 9.690 euro, inclusiv TVA

de Adrian Mitrea

Hyundai i20 facelift (sursa - Hyundai)

Modelul de clasa mica Hyundai i20 a primit mici retusuri estetice si tehnice si este deja disponibil in Romania la preturi cuprinse intre 9.690 si 11.520 euro cu TVA de 24% inclusa.

Masina este disponibila cu o motorizere pe benzina (1,2 litri, 78 Cai Putere) si una turbo diesel (1,4 litri, 75 Cai Putere). Ambele propulsoare corespund normelor Euro 5, taxa pe poluare auto din Romania fiind zero lei.

Emisiile de dioxid de carbon pe kilometru au fost reduse cu 6% fata de versiunea fara facelift, motorul pe benzina afisan valori de 119 grame, iar cea diesel de 109 grame, se arata intr-un comunicat al Hyundai Auto Romania.

Si locatia de productie a modelului i20 a fost schimbata, noua versiune in 5 usi fiind importata din Izmit, Turcia. Inainte modelul era produs in India si exportat catre pietele de desfacere.

i20 preia liniile specifice noi game Hyundai, limbaj de design inaugurat pe SUV-urile ix55 si ix35.

Tehnologiile ce aduc un plus de eficienta masinii au fost revizuite. Deflectorul pentru aripile rotilor spate a fost adaugat la lista dotarilor pentru varianta i20 cu cinci usi, asigurand o aerodinamica sporita si diminuarea frecarilor in miscare.

Atentie a fost acordata si exteriorului i20, care este acum finisat cu vopsea pe baza de apa, proces adoptat pentru minimizarea impactului asupra mediului.

Dotarile suplimentare includ capota izolata (pentru reducerea zgomotului specific motorului si eficientizarea termica), semnalizator dispus pe oglinzile laterale, Bluetooth cu recunoastere vocala si comenzi audio pe volan. Pilotul automat (cruise control/tempomat) poate insoti variantele de motorizare diesel.

Interior Hyundai i20 facelift (sursa - Hyundai)

Lasa un comentariu