Acasa Lamborghini Teasing marca Lamborghini sau cum se pregateste lansarea inlocuitorului modelului Murcielago

Teasing marca Lamborghini sau cum se pregateste lansarea inlocuitorului modelului Murcielago

de Adrian Mitrea

Teaser Lamborghini (sursa - Lamborghini)

Producatorul de masini sport italian Lamborghini a inceput luni, 6 septembrie, o campanie de teasing pentru a anunta un nou automobil, cel mai probabil inlocuitorul modelului Murcielago, aflat pe piata din 2001.

Italienii de la Lamborghini, marca detinuta de grupul auto german Volkswagen, spun ca vor mai urma alte cinci fotografii tip teaser inainte de a dezvalui noul automobil sport de lux, care va avea premiera mondiala in octombrie, la Salonul Auto de la Paris.

„Lamborghini. Sunet si lumina. Paris 2010. Descopera viitorul masinilor sport”, cam atat spune Lamborghini in descrierea fotografiei de mai sus.

Este de asteptat ca modelul care va debuta in mai putin de o luna sa fie inlocuitorul masinii sport Murcielago, care a avut numeroase variante si derivate de la lansarea sa din 2001 si pana in prezent.

O alta ipoteza ar fi lansarea primului automobil cu patru usi al marcii, care este anticipat de conceptul Estoque, prezentat tot la Paris, dar in 2008.

Totusi, liniile futuriste din prima fotografie-teaser par mai degraba sa anunte un nou concept, nu o masina gata sa intre in productie.

Lasa un comentariu