Acasa Curiozitati VIDEO: Replica dupa Ferrari F360 Spider, construita de un oradean

VIDEO: Replica dupa Ferrari F360 Spider, construita de un oradean

de Redactia 0-100.ro

Ferrari F360 Spider (sursa - skycrapercity.com)

Un oradean a decis intr-o zi ca vrea un bolid de lux. Cum nu avea bani sa isi cumpere unul, s-a documentat si a aflat ca poate sa construiasca, cu ajutorul unui kit special, o astfel de masina in propriul garaj, potrivit antena3.ro.

Astfel, a cumparat o Toyota MR 2, masina care se aseamana cel mai mult ca si constructie de modelul pe care si-l dorea si, impreuna cu mai multi mecanici, s-a pus pe treaba.

Masina a fost dezasamblata, au fost pastrate doar sasiul, motorul si cutia de viteze. Restul a fost construit dupa modelul Ferrari F360 Spider.

Oradeanul sustine ca are pasiunea inca de mic si a vazut aceasta masina ca pe o provocare de a transforma un automobil de serie intr-unul exotic.

Acum, desi are propriul Ferrari, el circula cu o masina de familie si castiga bani de pe urma masinii replica dupa Ferrari prin inchirierea acesteia la nunti.

1 comentariu

timofte 6 martie 2011 - 21:58

acesta este si unul din visul meu pareri negative ma gindesc ca au doar invidiosi care nu sint in stare sa faca in viata prea multe lucruri bravo tie masina este foarte ok cel putin pentru mine

Reply

Lasa un comentariu