Acasa Revista Presei Revista presei, 17 aug: OMV reduce preturile. Lancia Stratos revine ca masina exclusivista

Revista presei, 17 aug: OMV reduce preturile. Lancia Stratos revine ca masina exclusivista

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Cadillac-ul de 90 de cai putere care i-a apartinut celebrului gangster Al Capone este scoasa la licitatie pentru suma de 500.000 de dolari. Modelul dispunea de caroserie blindata si de statie radio, relateaza automarket.ro.

Cel mai mic tanc din lume este un… smart ForTwo, titreaza promotor.ro.

Peste 1.100 de persoane si-au pierdut viata in accidente rutiere in Romania, in prima jumatate a acestui an. Desi cifra este foarte mare, statistica politiei arata ca numarul accidentelor de circulatie grave precum si numarul mortilor si ranitilor este mai mic decat anul trecut, potrivit antena3.ro.

OMV Petrom (SNP) va reduce, marti, pretul benzinei cu trei bani pe litru, si pe cel al motorinei cu sase bani pe litru, a anuntat compania petroliera, citata de MEDIAFAX.

Pininfarina a livrat weekendul acesta interpretarea contemporana a modelului Lancia Stratos. Asa cum se anticipa, sub caroseria cu linii sportive se afla de fapt un Ferrari 430 Scuderia, informeaza automarket.ro.

James List a scos la vanzare una dintre barcile de viteza din seria Cigarette, prezentata in luna februarie a acestui an si inspirata de modelul de strada Mercedes Benz SLS AMG, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu