Acasa Revista Presei Revista presei, 6 aug: Dupa Rabla ar putea veni „Prima Masina”. Petrom a scumpit carburantii

Revista presei, 6 aug: Dupa Rabla ar putea veni „Prima Masina”. Petrom a scumpit carburantii

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Vanzarile de sisteme de securitate auto au crescut cu 10% in primul semestru al acestui an comparativ cu perioada similara a anului trecut, potrivit estimarilor companiei Falcon Electronics activa pe aceasta piata, scrie Ziarul Financiar.

Dupa „Rabla” ar putea aparea si „Prima masina”. Adica, un posibil nou program pentru sustinerea pietei auto din Romania. Cei care si-l doresc si care vorbesc tot mai des despre el sunt reprezentantii mediului privat si jucatorii din piata auto, relateaza money.ro.

Soferii indisciplinati din New Delhi primesc amenzi de circulatie pe baza unor fotografii trimise de localnici pe contul de Facebook al Politiei, potrivit automarket.ro.

Aproape jumatate dintre soferii americani se pare ca nu stiu semnificatia acestui martor luminos, din cauza ignorantei circuland cu automobilele la parametri neconformi, scrie promotor.ro.

Statele Unite vor garanta un imprumut in valoare de 3,1 miliarde de dolari pentru Ford, cu scopul de a sustine exportarea a 200.000 de vehicule, a anuntat joi Casa Alba, citata de AFP, informatie preluata de HotNews.ro.

OMV Petrom (SNP) a majorat joi, 5 august, preturile de referinta la motorine cu cinci bani pe litru, ca urmare a conditiilor de pe piata, a anuntat compania, potrivit MEDIAFAX.

Lasa un comentariu