Acasa Revista Presei Revista presei, 3 aug: Peugeot pregateste 208. Taxa pentru parcare in curtea dealerilor

Revista presei, 3 aug: Peugeot pregateste 208. Taxa pentru parcare in curtea dealerilor

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Romcar, parte a tiriac Holdings, isi schimba de luna aceasta profilul de activitate din importator auto in cel de distribuitor de componente pentru reteaua de dealeri TiriacAuto, informeaza Ziarul Financiar.

Peugeot va prezenta un nou concept high-rider la Salonul Auto de la Paris, anunta surse citate de www.worldcarfans.com, informatie preluata de antena3.ro. Conceptul va indica felul in care va arata viitorul model 208 al producatorului francez.

Desi ne scoate tot mai multi bani din buzunare, scumpirea combustibililor ar putea avea si un efect pozitiv: investitii de sute de milioane de euro in cautarea unor noi zacaminte petroliere, relateaza capital.ro.

O masina care sta in parcarea unui centru auto, fie pentru a fi achizitionata sau ridicata din service, reprezinta un cost suplimentar pentru dealer. Cost care acum se poate transforma intr-o noua taxa. Pentru a-si „incuraja” clientii sa-si recu pereze mai repede masinile nou-achizitionate sau din service, dealerii au introdus sistemul de taxare pentru parcarea acestora, potrivit Ziarului Financiar.

Lancia pregateste un asalt puternic pentru Salonul Auto de la Geneva, din martie anul viitor. Italienii vor lansa noua generatie a actualului Ypsilon si MPV-ul Phedra, bazat pe Chrysler Grand Voyager, scrie automarket.ro.

Vanzarile de masini noi in Franta au scazut cu 13% luna trecuta, ca efect al noii diminuarii a primei de casare in programul Rabla, arata datele CCFA. Marcile locale Renault, Peugeot si Citroen au avut impreuna 53% din piata, fiind urmate de Volkswagen si Dacia, singurele brand-uri la care vanzarile au urcat in iulie, informeaza HotNews.ro.

Lasa un comentariu