Acasa Romania Subaru Impreza XV a fost lansata in Romania la un pret de 21.900 euro, fara TVA

Subaru Impreza XV a fost lansata in Romania la un pret de 21.900 euro, fara TVA

de Adrian Mitrea

Subaru Impreza XV (sursa - Subaru)

Subaru Impreza XV, o versiune cu pretentii de crossover a modelului Impreza, a fost lansata in Romania la un pret de 21.900 euro, fara TVA, au declarat pentru 0-100.ro oficialii Subaru Motors Trading, importatorul marcii auto nipone pe plan local.

Ca si alte modele Subaru, Impreza XV este echiptata cu tractiune integrala (Symmetrical AWD) si cu primul motor turbo diesel dezvoltat de Subaru, cu o capacitate cilindrica de 2 litri. Propulsorul dezvolta 150 Cai Putere la 3.600 rotatii pe minut (rpm) si un cuplu maxim de 350 Newton-metru intre 1.800 si 2.400 rpm, valori ce duc Impreza XV pana la o viteza maxima de 203 kilometri pe ora.

Subaru Impreza XV se deosebeste de celelalte modele Impreza prin ornamentele din plastic rezistent la socuri (pietre) montate pe caroserie si prin mici detalii schimbate in interior. Masina este creata pe aceeasi filosofie ca versiunea cross a modelului Golf – automobile care nu prind prea bine la publicul roman.

Acest tip de automobile se bucura de atentie mai mare in Brazilia si Argentina.

Pe de alta parte, masina vine cu o echipare standard generoasa, ce ar putea fi gasita atragatoare, cu dotari standard precum faruri cu xenon, instalatie audio cu CD si 10 boxe, bluetooth, climatizare automata, 4 geamuri electrice, scaune incalzite si diferential cu alunecare limitata (LSD) tipic pentru masinile Subaru. Poti descarca fisa detaliata a masinii de aici.

Interior Subaru Impreza XV (sursa - Subaru)

Lasa un comentariu