Acasa Revista Presei Revista presei, 22 iulie:Dacia e cel mai mare exportator al Romaniei. Honda trece pe mobil

Revista presei, 22 iulie:Dacia e cel mai mare exportator al Romaniei. Honda trece pe mobil

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Falcon Electronics, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de echipamente electronice auto, a investit 30.000 de euro intr-un nou showroom la Cluj-Napoca, in cadrul caruia vor fi comercializate sisteme audio, de navigatie si detectoare de radar, scrie Ziarul Financiar.

Cea mai scumpa spalatorie din lume se afla in Marea Britanie si se adreseaza clientilor cu masini foarte scumpe. Tratamentul unei masini dureaza 250 de ore, potrivit automarket.ro.

Portretul complet al soferului roman: de cine trebuie sa te feresti. Un roman din patru a condus cel putin o data baut, informeaza Gandul.

Automobile Dacia, Nokia Romania, Rompetrol Rafinare, ArcelorMittal Galati si OMV Petrom au fost, in primele patru luni, principalii exportatori, in ordinea prezentata, potrivit datelor ANEIR, asociatia anuntand totodata „iesirea exporturilor din recesiune”, scrie MEDIAFAX.

Honda Trading Romania lanseaza versiunea pentru telefonul mobil a site-ului Honda Trading Romania, mobile.hondatrading.ro , ce pune la dispozitia clientilor toate informatiile necesare optimizate pentru accesul de pe orice browser mobil, relateaza voom.ro.

Lasa un comentariu