Acasa Nissan Nissan Murano trece pe diesel. In Romania din toamna

Nissan Murano trece pe diesel. In Romania din toamna

de Adrian Mitrea

Nissan Murano dCi (sursa - Nissan)

SUV-ul japonez Nissan Murano, disponibil pana acum doar cu o motorizare pe benzina de 3,5 litri, a primit un motor turbo diesel de 2,5 litri, de 190 Cai Putere (CP), care va putea fi comandat si in Romania din toamna, au declarat pentru 0-100.ro oficialii Nissan Romania.

Propulsorul turbo diesel are patru cilindri, este conform normelor Euro 5 si dezvolta un cuplu maxim de 450 Newton-metru (Nm) la 2.000 de rotatii pe minut.

Motorul reprezinta versiunea imbunatatita a actualului motor cu patru cilindri, de 2,5 litri, revizuit pentru a oferi mai multa putere si emisii de dioxid de carbon mai mici. Puterea este livrata tuturor celor patru roti exclusiv prin intermediul unei transmisii automate cu sase trepte.

Desi Nissan Romania nu a comunicat inca asteptarile pe care le are de la noua motorizare, este de asteptat ca aceasta sa impulsioneze serios cererea pentru Murano la noi in tara, gratie consumului de carburant mai redus si a costurilor mai mici asociate (impozit, asigurari, etc…) motorului de 2,5 litri, fata de cel de 3,5 litri.

Nissan Murano dCi (sursa - Nissan)

Lasa un comentariu