Acasa Aston Martin FOTO: Aston Martin a prezentat editia speciala V8 Vantage N420 si modelul DB9 restilizat

FOTO: Aston Martin a prezentat editia speciala V8 Vantage N420 si modelul DB9 restilizat

de Adrian Mitrea

Aston Martin V8 Vantage N420 (sursa - Aston Martin)

Constructorul auto britanic de masini sport de lux Aston Martin a prezentat o editie speciala a modelului Vantage, denumita V8 Vantage N420, precum si versiunea restilizata (facelift) a modelului DB9.

V8 Vantage N420 este inspirat din istoria competitionala a Aston Martin, iar sub capota ascunde acelasi motor ca si restul gamei, adica o unitate de 4,7 litri de 425 Cai Putere (CP), ce poate propulsa masina pana la o viteza maxima de 289 de kilometri pe ora.

click aici pentru galeria foto cu V8 Vantage N420

Modelul V8 Vantage N420 promite performante imbunatatite fata de versiunea standard, deoarece este mai usor cu 27 de kilograme.

Masina costa circa 117.500 euro si va fi disponibila la vanzare din august.

Pentru DB9, varianta restilizata (facelift) prezentata in acest an reprezinta prima modificare adusa masinii, lansata in 2003.

DB9 are acum o noua bara de protectie, noi faruri, o grila a radiatorului mai stralucitoare si stopuri cu geam clar.

Mecanic vorbind, DB9 a primit suspensii active (Adaptive Damping System – ADS), care ofera un confort mai bun, dar si un raspuns mai ferm atunci cand este activat modul Sport.

Sistemul ADS este standard in toata gama DB9, atat pe Coupe cat si pe Volante (decapotabila).

click aici pentru galeria foto cu DB9 facelift

Aston Martin DB9 vine standard cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte, iar optional poate fi comandata o transmisie automata cu sase trepte (denumita Touchtronic 2).

Primele livrari catre clienti vor avea loc in cursul acestei luni, preturile fiind de 148.000 euro pentru Coupe si de 159.000 euro pentru Volante.

Marca britanica Aston Martin nu este reprezentata oficial in Romania, insa in tara circula cateva exemplare importate de pasionati.

Aston Martin DB9 facelift 2010 (sursa - Aston Martin)

Lasa un comentariu