Acasa Hyundai Varianta restilizata a Hyundai i30 pleaca de 11.186 euro in Romania

Varianta restilizata a Hyundai i30 pleaca de 11.186 euro in Romania

de Adrian Mitrea

Hyundai i30u (sursa - Hyundai)

Hyundai a lansat o versiunie restilizata (facelift) a modelului de clasa compacta i30, denumita i30u, ce pleaca in Romania de la 11.186 euro, inclusiv TVA, a anuntat Hyundai Auto Romania.

Modelul i30u aduce un set de imbunatatiri tehnice si estetice, dar vine si cu programul Hyundai Triple 5, ce consta in 5 ani de garantie integrala, transferabila si fara limita de kilometri, 5 ani de verificari tehnice periodice si 5 ani de asistenta rutiera gratuita.

Structura redesenata a grilei frontale apropie i30u de noua linie de design a gamei Hyundai. Modificari estetice prezinta si bara fata, farurile de ceata, garnitura cromata ce sustine sigla Hyundai, pragurile laterale si bara de protectie din spate.

Modelul poate fi comandat cu doua motorizari pe benzina, ambele Euro 5:

  • 1,4 litri de 109 Cai Putere (CP)
  • 1,6 litri de 122 CP

Ambele propulsoare sunt asociate unei cutii de viteze manuale cu cinci trepte.

Hyundai i30u poate fi comandat si cu un propulsor turbo diesel de 1,6 litri, ce dezvolta 115 CP, cuplat la o transmisie manuala cu sase rapoarte.

La fel ca si varianta originala a masinii, versiunea restilizata are cinci stele din cinci posibile la testele de siguranta Euro NCAP.

Hyundai Auto Romania, importatorul marcii sud-coreene Hyundai pe plan local, este parte a Tiriac Holdings, afacerea familiei Tiriac.

Compania reprezinta Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe plan local 12 modele ale marcii (autoturisme si vehicule comerciale usoare).

Fondata in 1967, compania Hyundai Motor Co. s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

Hyundai i30u (sursa - Hyundai)

Lasa un comentariu