Acasa Revista Presei Revista presei, 28 iunie: Noul Honda Civic va fi si mai futurist. 16.000 km in 15 zile cu Sandero

Revista presei, 28 iunie: Noul Honda Civic va fi si mai futurist. 16.000 km in 15 zile cu Sandero

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Honda lucreaza la viitoarea generatie a compactei Civic. Modelul nipon va dispune de un design nou, mult mai tineresc si mai atractiv, scrie automarket.ro.

Jurnalistul lituanian Vitoldas Milius a parcurs 16.000 de km in 15 zile intr-un adevarat test de anduranta cu Sandero, relateaza prosport.ro.

Panasonic Corporation a anuntat realizarea unui nou catalizator care foloseste un compus metalic alcalin pentru a descompune si purifica particulele de materie din gazul de esapament al motoarelor diesel si ca a inceput livrarile de mostre luna aceasta, informeaza money.ro.

Ce SUV de lux se poate cumpara cu 15-20.000 de euro? BMW X5, Audi Q7, Mercedes-Benz ML sau chiar Porsche Cayenne din generatia anterioara pot fi achizitionate la mana a doua cu sume cuprinse intre 15.000 şi 20.000 de euro, potrivit Ziarului Financiar.

Cel mai ieftin SUV din lume, Dacia Duster, costa 10.500 euro in Romania. insa poti avea un Renault Duster chiar si mai ieftin. Cu numai 50 euro! Doar ca e mult mai mic…, scrie promotor.ro.

Lasa un comentariu