Acasa Revista Presei Revista presei, 28 mai: Toyota a inventat manechinul cu intestine. Schimbari la varf in grupul Tiriac

Revista presei, 28 mai: Toyota a inventat manechinul cu intestine. Schimbari la varf in grupul Tiriac

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Chris Bangle, controversatul designer, care a atins apogeul atat al carierei cat si al controversei la BMW, s-ar putea intoarce de unde a pornit, adica de la FIAT, potrivit promotor.ro.

Toyota a dus testele de siguranta la un nou nivel prin lansarea unui model de manechin care este echipat si cu intestine si ofera de 14 ori mai multe informatii fata de predecesorul sau, scrie automarket.ro.

Managerii de top din cadrul Romcar, importatorul Ford pe piata locala, companie membra a grupului Tiriac Holdings, au inceput sa fie transferati in alte divizii din businessul auto al miliardarului roman, ca urmare a faptului ca de la 1 august Romcar va ceda activitatea de import a marcii americane catre Compania Nationala de Vanzari a Ford Romania, informeaza Ziarul Financiar.

Managementul Opel/Vauxhall si reprezentantii angajatilor au ajuns la o tentativa de acord european in sprijinul planului pentru viitor al companiei. Acordul, indreptat spre construirea unui viitor sustenabil pentru Adam Opel GmbH, se bazeaza pe angajamente de investitii si de productie detaliate pentru realizarea unui portofoliu de produse atractive, ca si pentru consolidarea Centrului International de Dezvoltare Tehnologica din Russelsheim, in cadrul retelei globale de dezvoltare a produselor GM, relateaza money.ro.

Lasa un comentariu