Acasa Revista Presei Revista presei, 29 apr.: Programul Rabla a fost extins. A fost creat grupul interministerial pentru masini electrice in Romania

Revista presei, 29 apr.: Programul Rabla a fost extins. A fost creat grupul interministerial pentru masini electrice in Romania

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Conform sefului Alfa Romeo, datele tehnice legate de emisiile unor modele Audi sunt „miraculoase, magice si extraterestre”, scrie automarket.ro.

Bugetul alocat programului „Rabla” va fi suplimentat pentru acordarea a inca 50.000 tichete de casare a masinilor uzate, masura anuntata de catre reprezentantii Guvernului la inceputul sedintei de miercuri, informeaza MEDIAFAX.

Guvernul a infiintat, la cererea premierului Emil Boc, un grup interministerial de lucru pentru analizarea taxei de poluare auto, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean. De asemenea, a fost infiintat si un grup interministerial pentru dezvoltarea automobilului electric in Romania, scrie HotNews.ro.

Un prototip Mercedes ML 2012 a fost implicat zilele trecute intr-un grav accident de circulatie in Germania. Soferul a acrosat un tanar de 26 de ani si apoi s-a rasturnat, relateaza automarket.ro.

Lasa un comentariu