Acasa Dacia Renault-Nissan si Dacia au incheiat un parteneriat strategic cu Groupama Asigurari

Renault-Nissan si Dacia au incheiat un parteneriat strategic cu Groupama Asigurari

de Adrian Mitrea

Dacia Sandero (sursa - 0-100.ro)

Renault-Nissan si Dacia au incheiat un parteneriat strategic cu Groupama Asigurari in vederea imbunatatirii serviciilor destinate clientilor celor trei marci auto.

Datorita unui protocol de schimb de date informatizat intre asigurator si reparatorii autorizati ai Dacia, Renault si Nissan, acest parteneriat va permite eliberarea acceptelor de plata in maximum 48 de ore de la depunerea dosarului de daune, a anuntat Dacia.

Beneficiile directe pentru clientii Dacia, Renault si Nissan care se vor adresa Groupama Asigurari sunt reducerea timpului de asteptare pentru tratarea dosarului de daune si scurtarea perioadei de imobilizare a vehiculului pe durata reparatiei. Parteneriatul este deja in vigoare incepand cu luna martie, fiind valabil atat pentru asigurarile de raspundere civila auto obligatorii RCA, cat si pentru asigurarile facultative pentru avarii de tip CASCO.

Colaborarea instituita cu Groupama Asigurari se poate extinde la nivelul fiecarui reparator din reteaua agreata Dacia-Renault-Nissan care doreste incheierea unui acord in acest sens. Grupul Renault in Romania detine in prezent cea mai dezvoltata retea de service-uri la nivel national – 89 de unitati Dacia, 49 de unitati Renault si 24 de unitati Nissan, iar parteneriate similare au fost incheiate si cu alte companii de asigurari din Romania.

Creata din fuziunea Asiban si BT Asigurari Transilvania si a integrarii structurii de vanzari a OTP Garancia, Groupama Asigurari are o retea de peste 300 de agentii si puncte de lucru in Romania.

Groupama Asigurari ofera produse de asigurari de viata, bunuri, raspundere civila, auto si agricole, atat persoanelor fizice, cat si clientilor corporate.

Lasa un comentariu