Acasa Curiozitati Celebrele taxiuri londoneze vor circula si in Praga

Celebrele taxiuri londoneze vor circula si in Praga

de Adrian Mitrea

LTI TX4 (sursa - LTI Vehicles)

Celebrele masini cu aspect retro care asigura serviciul de taxi din Londra, capitala Marii Britanii, vor circula si pe strazile din Praga, capitala Cehiei.

„Stim ca London Taxi va fi o lovitura in Praga deoarece avem deja contracte incheiate in avans”, a declarat directorul de dezvoltare externa al companiei London Taxi, Matthew Cheyene.

Masinile se numesc LTI TX4 si sunt construite in China de catre chinezii de la si firma britanica LTI Vehicles, singura divizie ramasa activa a grupului Manganese Bronze.

Taxiurile care vor circula pe strazile din Praga vor fi conduse de taximetristi particulari sau de oameni angajati de diverse companii. Cu totii vor fi intruiti in asa fel incat sa le indice pasagerilor cele mai interesante si frumoase locuri din oras, asemenea ghizilor.

In Londra, suprematia lui TX4 este zdruncinata de intrarea pe piata taxiurilor a Mercedes-Benz Vito modificat, comercializat de Eco City Vehicles. Acest automobil de taxi a reusit sa castige o cota de piata de 30% in doar un an si jumatate de la lansare.

Lasa un comentariu