Acasa Nissan Nissan Qashqai restilizat pleaca de la 16.990 euro inclusiv TVA in Romania

Nissan Qashqai restilizat pleaca de la 16.990 euro inclusiv TVA in Romania

de Adrian Mitrea

Nissan Qashqai 2010 (sursa - Nissan)

Varianta restilizata (facelift) a crossoverului Nissan Qashqai, prezentata in premiera mondiala pe 2 martie la Salonul Auto de la Geneva, pleaca de 16.990 euro inclusiv TVA in Romania, a anuntat importatorul marcii pe plan local.
Pentru clienti dealerii Nissan vor organiza un eveniment de tip porti deschise in perioada 26-28 martie.

Preturi Nissan Qashqai (sursa - Nissan)Nissan Qashqai este proiectat si construit in Europa. Masina a fost lansata initial in 2007, iar in acest an beneficiaza de o versiune usor imbunatatita.

Peste 80% dintre clientii acestui Qashqai nu au mai avut pana acum un Nissan.

La sfarsitul anului 2008 a fost introdusa in oferta versiunea Qashqai+2, cu ampatament mai lung si sapte locuri.

Noile stopuri in forma de bumerang utilizeaza tehnologia LED iar eleronul spate a fost reprofilat.

Modificarile estetice si cele tehnice (deflectoare noi, panouri de protectie a motorului testate in tunelul aerodinamic) au dus la scaderea coeficientului de penetrare aerodinamica de la 0,34 la 0,33.

Trenul de rulare cu suspensii anterioare McPherson si posterioare Multilink a fost adaptat pentru un compromis mai bun intre confort si tinuta de drum.

Preturi Nissan Qashqai+2 (sursa - Nissan)Inginerii Nissan au imbunatatit si insonorizarea habitaclului, potrivit constructorului. Pasajele rotilor sunt acum mai bine izolate si atenueaza sunetele caracteristice rularii pe suprafete neregulate.

Pentru plansa de bord s-a folosit un material izolant nou, iar chederele si garniturile portierelor si geamurilor sunt regandite.

La interior Nissan spune ca a imbunatatit calitatea materialelor si a finisajelor. Instrumentele de bord au fost complet inlocuite, acum fiind mai lizibile si mai elegante, iar afisajul central a crescut in dimensiuni.

Lasa un comentariu