Acasa Revista Presei Revista presei, 15 mar.: Dealerii auto au intrat pe piata neagra a tichetelor Rabla. „Tarzan” a ramas fara permis

Revista presei, 15 mar.: Dealerii auto au intrat pe piata neagra a tichetelor Rabla. „Tarzan” a ramas fara permis

de Adrian Mitrea

Neoficial, unii comerciantii de masini isi fac rezerve de tichete pe care le vand apoi viitorilor clienti. Prima tranzactie cu vouchere se face chiar la poarta REMAT-urilor, acolo unde proprietarii de rable isi dau masinile, in schimbul acestor tichete, informeaza Ziarul Financiar.

Lotus a anuntat ca cele 8 exemplare ale editiei speciale „Naomi for Haiti” Evora au fost vandute pentru suma de 1.4 milioane de dolari la licitatia dedicata victimelor tragediei din Haiti, scrie stiriauto.ro.

Germanii de la Volkswagen sarbatoresc sase decenii de la debutul lui Transporter T2, model produs timp de 17 ani, relateaza automarket.ro.

Procuratura din California va da in judecata divizia de vanzari a Toyota Motor din Statele Unite pentru ca a pus in pericol siguranta publica prin vanzarea unor vehicule defecte si practici de afaceri inselatoare, informeaza MEDIAFAX.

Un barbat din judetul Sibiu, botezat de presa „Tarzan” dupa ce a condus un TIR dansand la volan, a ramas duminica fara permis, fiind prins de politisti in timp ce conducea sub influenta bauturilor alcoolice prin municipiul de pe Cibin, informeaza Agerpres, informatie preluata de HotNews.ro.

Lasa un comentariu