Acasa Evenimente 4TuningDAYS, in acest sfarsit de saptamana la Romexpo

4TuningDAYS, in acest sfarsit de saptamana la Romexpo

de Adrian Mitrea

4TuningDAYS (sursa - 0-100.ro)

Asociatia Romana de Tuning Auto (A.R.T.A.) si 4tuning organizeaza in acest sfarsit de saptamana (13-14 martie) editia a cincea a evenimentului 4TuningDAYS, in cadrul complexului expozitional Romexpo. Vor fi expuse peste 200 de masini modificate, iar printre invitati se numata pilotii Titi Aur si Daniel Onoriu, precum si o tanara speranta a automobilismului romanesc, Roberto Ene.

4TuningDAYS incepe sambata, 13 martie, la ora 10:00. Programul de vizitare este sambata si duminica, intre orele 10:00-20:00, iar pretul unui bilet este de 20 lei. Copiii sub 12 ani au intrarea gratuita, au anuntat organizatorii evenimentului.

Vremea pare sa fie nefavorabila pentru ca pana sambata va ninge, iar in zilele evenimentului temperaturile maxime nu vor depasi 4-5 grade Celsius.

4TuningDAYS este numele sub care A.R.T.A. reuneste la Romexpo – alaturi de masinile modificate din cadrul expozitiei de Tuning, Racing si Car-Audio – si primele etape ale Campionatelor de Drift (derapaje controlate cu masina – n.r.), Car Audio si Tuning.

Drift

Pasionatii de drift-uri (derapaje controlate cu masina – n.r.) vor putea urmari prima etapa din editia 2010 a Campionatul de Drift, in cadrul caruia isi vor demonstra indemanarea piloti din Romania, Ungaria, Ucraina si Bulgaria. Competitia se va desfasura sambata si duminica in Parcarea C a Romexpo.

Jurizarea va fi asigurata de organizatorii Campionatului European „King of Europe”.

Confruntarea Campionilor

Un alt moment important de la 4TuningDAYS are loc sambata la ora 11:00, cand se vor confrunta pilotii Titi Aur si Daniel Onoriu, precum si campionii internationali de skandenberg Ion Oncescu si Mirela Pirjol.

O alta prezenta notabila este Florin Cozmuta (Tengu), campion international de drift.

Roberto Ene, un pilot de karting in varsta de numai noua ani, va fi prezent la 4TuningDAYS pentru a face demonstratii de indemanare alaturi de pilotii mai experimentati. Comunitatea auto de la eveniment isi propune sa-l sprijine in cariera sa automobilistica.

Premiera mondiala – Porsche Cayenne Megatron

Cantareata de R&B Cristina Spatar va dezvalui in premiera mondiala conceptul Porsche Cayenne Megatron, sambata la ora 13:00, la standul MBM.

Printre alte aparitii inedite, va fi prezentat in premiera si un BMW modificat mai puternic decat celebrul Bugatti Veyron, cu o putere de peste 1.000 Cai Putere (CP).

VIP-uri la eveniment

Printre vedetele din Romania care vor participa la eveniment se numara Daniela Crudu, Cristina Spatar, Trupa Senzual, Mariana Bujor, Raluca Potecaru si Nicoleta Macarencu.

Competitii

4TuningDAYS va premia, ca in fiecare an, cele mai frumoase masini tunate. Zeci de premii vor confirma cele mai bune realizari si va fi desemnata cea mai frumoasa masina tunata din Romania, in cadrul Campionatului National de Tuning.

Sambata (13 martie) va debuta si Campionatul National de Car-Audio, o competitie care masoara nivelul decibelilor si calitatea sunetului din masini. Sistemele audio modificate pot aduce intr-o masina sunete mult peste intensitatea celui produs de un avion Boeing 747 la decolare.

Demonstratii live si premii

La 4TuningDAYS 2010 organizatorii promit cascadorii cu motociclete, demonstratii de karting si hovercraft, precum si airbrush live.

Vizitatorii vor participa la o tombola cu premii precum un scuter Peda si componente de tuning auto, car-audio si altele. De asemenea acestia au ocazia de a intra in cursa pentru castigarea unui Dodge Viper GTS ACR de 1.200 CP expus la 4TuningDAYS.

Asociatia Romana de Tuning Auto (A.R.T.A.) reuneste posesori de masini modificate si companii de profil din Romania si organizeaza de cinci ani competitii oficiale de profil.

Lasa un comentariu