Acasa Tesla Motors Trei ingineri Tesla Motors au murit intr-un accident de avion

Trei ingineri Tesla Motors au murit intr-un accident de avion

de Adrian Mitrea

Trei inginerii de la constructorul american de masini sport electrice Tesla Motors au murit intr-un accident de avion in nordul Californiei, Statele Unite ale Americii, transmite Reuters.

Compania nu a dezvaluit inca numele celor trei angajati deoarece trebuiesc mai intai instiintate familiile victimelor.

Cei trei ingineri zburau cu un avion de mici dimensiuni, Cesna 310, care a lovit un stalp de electricitate si apoi o casa. Accidentul a taiat curentul electric in zona Palo Alto si a afectat un spital si companii precum Hewlett-Packard si Facebook.

Potrivit unor relatari ale presei americane, cei trei se indreptau spre Hawthorne, California, catre un posibil loc pentru fabricarea sedanului Model S.

La momentul accidentului era ceata in zona, insa nu se stie daca ceata a stat la baza accidentului.

Avionul era detinut de Dough Bourn, unul dintre inginerii Tesla pe partea electrica. Nu se stie inca daca el se afla sau nu la bordul aeronavei.

Seful Tesla Motors, Elon Musk, a postat pe situl companiei o declaratie prin care isi manifesta regretul fata de incident.

„Trei angajati Tesla se aflau la bordul unui avion care s-a prabusit in estul Palo Alto in aceasta dimineata. Retinem identitatile lor deoarece lucram cu autoritatile pentru a le anunta familiile. Gandurile si rugaciunile noastre sunt cu ei. Tesla este o companie mica, unita, si aceasta este o zi tragica pentru noi”, a declarat Musk.

Lasa un comentariu