Acasa Foto FOTO: Asa arata noul Nissan Patrol

FOTO: Asa arata noul Nissan Patrol

de Adrian Mitrea

Noua generatie a autovehiculului de teren Nissan Patrol a fost lansata in Abu Dhabi, insa deocamdata nu exista detalii despre introducerea masinii pe piata europeana.

Sunt sanse mari ca masina sa fie expusa la Salonul Auto de la Geneva, care va incepe 2 martie, tot atunci fiind asteptate si informatii privind lasarea masinii in Europa.

Click aici pentru galeria foto

Pana atunci, noul Patrol se poate lauda ca ascunde sub capota un motor pe benzina V8 de 5,6 litri, care dezvolta 400 Cai Putere, 550 Newton-metri cuplu si beneficiaza de tehnologia VVEL (Variable Valve Event and Lift).

Propulsorul este cuplat la o cutie de viteze automata cu sapte trepte, iar printre tehnologiile care merita mentionate se numara HBMC (Hydraulic Body Motion Control), un sistem evoluat de control al stabilitatii.

Masina dispune de cel mai nou sistem de tractiune integrala al Nissan, aceasta putand fi comandata printr-un simplu buton rotativ amplasat pe consola centrala.

Noul Patrol dispune si de un al treilea rand de scaune, asigurand transportul a pana la sapte pasageri.

Patrol a ajuns acum la a saptea generatie, prima fiind produsa intre 1951 si 1960. Patrol este un nume care a facut istorie si este un autovehicul foarte reputat printre pasionatii de 4×4.

Cel mai important concurent al lui Nissan Patrol este Toyota Land Cruiser.

Lasa un comentariu