Acasa Revista Presei Revista presei, 10 feb.: Dacia are 10.000 de posibili clienti pentru Duster. Primul Chevrolet Volt s-ar putea naste pe 1 noiembrie

Revista presei, 10 feb.: Dacia are 10.000 de posibili clienti pentru Duster. Primul Chevrolet Volt s-ar putea naste pe 1 noiembrie

de Adrian Mitrea

Numarul de potentiali clienti care s-au inscris pe site-ul Dacia pentru a primi mai multe informatii este ridicat. Numarul exact va fi comunicat in cadrul Salonului Auto de la Geneva, odata cu lansarea oficiala a masinii, dar in prezent sunt mult mai mare de 10.000 de contacte, potrivit directorului comercial al Dacia, Fabrice Cambolive, citat de Ziarul Financiar.

Potrivit unor informatii neoficiale, primul exemplar de serie al modelului Chevrolet Volt va iesi de pe linia de asamblare in data de 1 noiembrie, scrie automarket.ro.

Chery si-a stabilit ca obiectiv cresterea vanzarilor cu pana la 80% in acest an, prin furnizarea unui numar record de noi produse. Chery intentioneaza sa lanseze 17 produse noi , prin cele patru marci ale grupului Chery: Riich, Rely, Karry si Chery, relateaza auto.ro.

Tarifele RCA nu au crescut mai mult de peste patru ori, cum gresit sustine Asociatia Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI), ci de mai putin de trei ori, in contextul in care valoarea daunelor platite de asiguratori s-a majorat in ultimii cinci ani incheiati de circa cinci ori, au anuntat luni oficialii Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR), informeaza HotNews.ro.

Lasa un comentariu