Acasa Saloane Auto Subaru lanseaza in vara un crossover bazat pe modelul Impreza

Subaru lanseaza in vara un crossover bazat pe modelul Impreza

de Adrian Mitrea

Subaru va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva, din luna martie, un model de tip crossover, intitulat Impreza XV, bazat pe modelul Impreza.

Varianta de teren accidentat a Impreza va fi comercializata din vara in Europa, a anuntat Fuji Heavy Industries, constructorul masinilor Subaru.

Masina va fi disponibila cu motorul de 2 litri boxer pe benzina, precum si cu motorul Boxer Diesel, tot de 2 litri. Ambele propulsoare vor corespunde normelor Euro 5.

Pe langa premiera mondiala Impreza XV, Subaru va mai avea la stand conceptul Hybrid Tourer si o masina electrica denumita Stella, care isi va face debutul in Japonia in acest an.

Hybrid Tourer este viziunea Subaru in ceea ce priveste masinile de familie ale viitorului. Conceptul are tractiune 4×4 (AWD) si este dotat cu motorul boxer pe benzina dezvoltat de Subaru, care este ajutat de doua motoare electrice.

Conceptul Subaru Hybrid Tourer a fost prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Tokyo (21 octombrie – 4 noiembrie 2009) si are 4,63 metri lungime, 1,89 metri latime si 1,42 metri inaltime.

Lasa un comentariu