Acasa Nissan Noul Nissan Murano este disponibil in Romania. Preturile pleaca de la 50.200 euro, inclusiv TVA

Noul Nissan Murano este disponibil in Romania. Preturile pleaca de la 50.200 euro, inclusiv TVA

de Adrian Mitrea

Noua generatie a SUV-ului Nissan Murano este disponibila in Romania, cu o singura motorizare si doua variante de echipare. Preurile pleaca de la 50.200 euro, inclusiv TVA.

Masina a fosta lansata pe alte piete inca de anul trecut, insa la dealerii din Romania este disponibila de la sfarsitul lunii ianuarie.

Noul Nissan Murano este dotat cu un motor V6 de 3,5 litri pe benzina ce dezvolta 256 Cai Putere (CP) si este capabil sa duca masina la o viteza maxima de 210 kilometri pe ora (km/h). Pana la 100 km/h, cu start de pe loc, Murano ajunge in 8 secunde.

Acest singur propulsor disponibil poate fi comandat exclusiv cu o cutie de viteze automata de tip CVT (cu variatie continua).

Potrivit constructorului, consumul mixt este de 10,9 litri de benzina pentru 100 de kilometri parcursi, iar emisiile de dioxid de carbon masoara 261 grame pe kilometru.

In dotarea standard a masinii intra tapiteria din piele, oglinzi si scaune fata electrice si incalzite, climatizare automata pe doua zone, radio-CD cu Bluetooth si MP3, magazie pentru 6 CD-uri, sistem de navigatie, geamuri electrice, cruise control (tempomat), faruri cu Xenon si jante din aliaj de 18 inchi.

Optional pot fi comandate plafon panoramic cu trapa electrica si sistem audio Bose de inalta performanta, la un pret de 2.000 de euro.

Tot optional este si sistemul DVD pentru pasagerii din spate, cu doua monitoare in tetierele scaunelor din fata si casti wireless.

Lista completa cu dotari si specificatiile tehnice detaliate pot fi consultate in documentul atasat.

Lasa un comentariu