Acasa Abarth Abarth, oficial in Romania prin AutoItalia

Abarth, oficial in Romania prin AutoItalia

de Adrian Mitrea

Marca Abarth va fi importata oficial in Romania de AutoItalia, urmand ca din aceasta primavara sa fie deschis si primul showroom, la parterul City Gates din Piata Presei Libere (intrarea in Romexpo – n.r.).

AutoItalia Group devine astfel primul importator din reteaua internationala Abarth, pana acum formata doar din reprezentantele oficiale ale producatorului, a anuntat compania.

In Romania, gama va cuprinde atat modelele pentru strada (Abarth 500 1,4 litri Turbo T-jet de 135 Cai Putere (CP), Abarth Punto Evo 1,4 litri Turbo MAir de 170 Cai Putere si Abarth 695 1,4 litri Turbo 185/160 Cai Putere Tributo), cat si pe cele pentru raliuri (Abarth 500 Assetto Corse – Trofeo, Abarth 500 Rally – N Group si Abarth 500 Rally – R3T Group).

Vor fi disponibile, de asemenea, kituri de tuning si accesorii pentru masini, precum si obiecte si materiale promotionale.

Pana la deschiderea showroom-ului, toti cei ce doresc sa se inscrie in baza de date si, in acelasi timp, in comunitatea Abarth Romania, o pot face accesand pagina abarth.ro.

Abarth intra in portofoliul AutoItalia Group alaturi de Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Infiniti, Honda Bikes, SsangYong si Segway.

Marca Abarth are o impresionanta traditie sportiva, dar si o istorie marcata de zece recorduri mondiale, 133 internationale si 10.000 de victorii pe pista.

Lasa un comentariu