Acasa Poze Spion Noul Volkswagen Touareg, deconspirat de o macheta

Noul Volkswagen Touareg, deconspirat de o macheta

de Adrian Mitrea

Noua generatie a SUV-ului Volkswagen Touareg, a carui lansare ar putea avea loc in martie la Salonul Auto de la Geneva, a fost deconspirata de o macheta.

Volkswagen Touareg este primul SUV din istoria marcii Volkswagen si se afla pe piata din anul 2002. O versiune imbunatatita (facelift) a fost introdusa in 2007, iar in acest an va fi lansata noua generatie.

Potrivit declaratiilor anterioare ale oficialilor Volkswagen din Romania, masina ar trebui fie disponibila la vanzare in Romania incepand cu luna mai.

Avand in vedere fotografiile machetelor aparute in telegraaf.nl, masina pare sa aiba un design conservator, in stilul Volkswagen, cu accente inspirate de la fratele mai mic si mai tanar in gama, Tiguan.

Desi in acest moment nu sunt cunoscute prea multe date despre noul Touareg, este de asteptat ca masina fie disponibila, in premiera, cu un sistem de propulsie hibrid. Asta pentru ca Volkswagen are deja un prototip denumit Touareg V6 TSI Hybrid, care are un sistem de propulsie format dintr-un motor pe benzina (3 litri, V6) de 333 Cai Putere (CP) si dintr-unul electric de 52 CP. Puterea maxima combinata a ansamblului este de 374 CP.

Lasa un comentariu