Acasa Dacia Alain Prost si Dacia Duster au mai castigat o cursa in Trofeul Andros, dar sansele la titlu au scazut considerabil

Alain Prost si Dacia Duster au mai castigat o cursa in Trofeul Andros, dar sansele la titlu au scazut considerabil

de Adrian Mitrea

Alain Prost a marcat duminica (24 ianuarie), la volanul Dacia Duster, a treia victorie din acest sezon in carul Trofeului Andros, insa sansele la titlu au scazut considerabil deoarece Prost este separat de 20 de puncte de Jean-Philippe Dayrault (Skoda Fabia), pilotul care a dat dovada de cea mai mare constanta.

In cadrul Trofeului Andros au loc curse atat sambata, cat si duminica. In acest sfarsit de saptamana (23-24 ianuarie) a avut loc penultima etapa din sezonul 2009-2010, la St Die des Vosges.

In cursa de sambata (23 ianuarie), Alain Prost s-a clasat pe locul al patrulea, iar duminica (24 ianuarie) a castigat.

Avand in vedere aceste date, clasamentul general este condus in continuare de Jean-Philippe Dayraut (Skoda Fabia), cu 850 puncte, iar pe locul al doilea se afla Alain Prost cu Dacia Duster (830 puncte).

A mai ramas de disputat o singura cursa, iar in aceasta Prost ar trebui sa se claseze cu 13 locuri in fata lui Dayraut pentru a putea castiga campionatul. Scenariul este putin plauzibil.

Clasamentul general este:

Lasa un comentariu