Acasa Curiozitati UPDATE: Incendiu la Salonul Auto de la Detroit

UPDATE: Incendiu la Salonul Auto de la Detroit

de Adrian Mitrea

Un incendiu a izbucnit la standul Audi de la Salonul Auto de la Detroit, iar vizitatorii si expozantii au fost evacuati timp de mai multe ore, pana la remedierea situatiei.

Incendiul a fost provocat, se pare, de un scurt circuit si nu a produs pagube materiale insemnate in interiorul complexului expozitional Cobo Center, unde are loc evenimentul.

Pe de alta parte, martori oculari sustin ca flacarile se ridicau pana la tavan, iar de sus cadeau bucati dintr-un afisaj electronic, scrie autoblog.com.

UPDATE: Organizatorii au confirmat incidentul si spun ca acesta nu a produs pagube. Incendiul s-a petrecut la standul Audi, dar nu au existat victime. Toate persoanele prezente in zona au fost evacuate.

Vizitatorilor prezenti in acel moment la Salon li s-au stampilat mainile, pentru a putea primi bilet de intrare in alta zi sau pentru a putea reveni in complexul expozitional de indata ce problemele vor fi remediate.

Salonul Auto de la Detroit se desfasoara in perioada 11-24 ianuarie, primele doua zile fiind dedicate presei, urmatoarele doua comertului, iar restul perioadei publicului.

Lasa un comentariu