Acasa Revista Presei Revista presei, 14 ian.: Saab ar putea fi vandut pe un dolar. Peugeot a scazut in Romania de la 188 la 67 milioane euro

Revista presei, 14 ian.: Saab ar putea fi vandut pe un dolar. Peugeot a scazut in Romania de la 188 la 67 milioane euro

de Adrian Mitrea

Renault va inceta productia de Clio la uzinele sale din Spania si Slovenia, dar nu are planuri sa o mute in Turcia, urmand ca masina de clasa mica sa fie produsa si pe mai departe in Franta, a spus Patrick Pelata, al doilea om din companie, citat de AFP.

Zvonurile cum ca Renault ar urma sa mute integral productia Clio din Franta catre Turcia au suparat autoritatile franceze care nu vor ca Renault sa inchida vreo fabrica sau sa faca disponibilizari in Franta, scrie HotNews.ro.

Vanzarile importatorului Peugeot, Trust Motors, s-au contractat in 2009 la 67 de milioane de euro, in scadere cu 64% fata de rezultatul de 188 de milioane de euro in anul anterior, informeaza Ziarul Financiar.

Elon Musk, presedintele Tesla Motors, a anuntat ca va produce un vehicul electric accesibil, care va costa 30.000 de dolari il va introduce pe piata peste cinci ani, potrivit automarket.ro. Asta in conditiile in care lansarea sedanului Model S ar putea intarzia cu pana la un an si jumatate, scrie aceeasi sursa.

Producatorul auto Saab ar putea fi vandut pentru suma simbolica de un dolar, daca investitorul interesat de achizitie reuseste sa convinga grupul General Motors (GM) ca are un plan sustenabil pe termen lung pentru compania suedeza, potrivit cotidianului britanic The Times, informatie preluata de MEDIAFAX.

Lasa un comentariu