Acasa Revista Presei Revista presei, 13 ian.: Recall pentru directie la Renault. Rabla tot nu a inceput, noul termen limita e februarie

Revista presei, 13 ian.: Recall pentru directie la Renault. Rabla tot nu a inceput, noul termen limita e februarie

de Adrian Mitrea

Renault a anuntat marti (12 ianuarie) ca in octombrie anul trecut a demarat un recall de proportii pentru 387.000 de masini Scenic si Kangoo la care in service se fac reprogramari ale calculatorului directiei asistate, scrie Le Parisien.

Producatorul spune ca e vorba de un recall preventiv si adauga ca modificarile sunt facute in 30 de minute, relateaza HotNews.ro.

Programul „Rabla” ar putea demara efectiv in prima parte a lunii februarie si va dispune de un fond in valoare de 228.000.000 de lei, sub forma de tichete valorice pentru casarea a 60.000 de masini. Dintre acestea, 20.000 de unitati sunt rezervate persoanelor juridice, alaturi de suma de 76.000.000 de lei din totalul fondului disponibil, informeaza capital.ro.

Constructorul auto german Daimler, al doilea mare producator de masini de lux din lume, intentioneaza sa investeasca in tehnologii ecologice jumatate din fondurile 4,4 miliarde de euro rezervate in acest an pentru cercetare si dezvoltare, scrie stiriauto.ro.

Autoritatile din mai multe state europene acorda din ce in ce mai des amenzi pentru depasirea vitezei in functie de averea soferului, transmite AP, care precizeaza ca astfel se incearca pedepsirea celor bogati care ignora de obicei masurile contraventionale, potrivit HotNews.ro. Este si cazul unui milionar din Elvetia.

Sergio Marchionne a clarificat zvonurile care anuntau vanzarea marcii Alfa Romeo sau fuziunea acesteia cu Dodge. Marca italiana va trai in continuare, dar are o lupta grea in fata pe segmentul sau, scrie automarket.ro.

Lasa un comentariu