Acasa Revista Presei Revista presei, 15 dec.: Cel mai ieftin Ferrari One costa 600 de dolari si are garantie un an. Logan bate Focus in Rusia

Revista presei, 15 dec.: Cel mai ieftin Ferrari One costa 600 de dolari si are garantie un an. Logan bate Focus in Rusia

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Peste 32.000 de masini au fost comercializate in acest an prin programul „Rabla” dintr-un total de 50.000 de masini alocate persoanelor fizice, potrivit datelor Administratiei Fondului pentru Mediu.

Astfel, desi programul a avut in acest an cea mai redusa rata de succes din 2005, in prezent, anul acesta s-au casat cele mai multe masini, informeaua Ziarul Financiar.

Reprezentantii companiilor din acest sector vor sa stopeze concedierile in 2010, dar vor tine inghetate angajarile, sperand intr-o stabilizare a pietei auto pe parcursul anului viitor, potrivit oficialilor firmelor prezente pe piata locala, potrivit Business Standard.

Renault Logan a depasit Ford Focus pe piata din Rusia in clasamentul celor mai bine vandute modele straine pe primele 11 luni ale anului, relateaza automarket.ro.

Legatura destul de ciudata dintre laptopuri si supercaruri devine din ce in ce mai puternica. Acer este cel mai nou producator de laptopuri care a intrat in acest „joc”, aducand pe piata o noua versiune a modelului One, Ferrari One Notebook. Pretul acestuia este de 599.99 de dolari. Laptop-ul are culoarea rosie, iar pe carcasa acestuia a fost pozitionat simbolul producatorului auto italian, celebrul calut cabrat, scrie stiriauto.ro.

Lasa un comentariu