Acasa Revista Presei Revista presei, 11 dec.: Cea mai ieftina masina din lume nu va fi ieftina si in Europa. Clientii Ford vor deja masini produse la Craiova

Revista presei, 11 dec.: Cea mai ieftina masina din lume nu va fi ieftina si in Europa. Clientii Ford vor deja masini produse la Craiova

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Versiunea europeana a celei mai ieftine masini din lume, Tata Nano, ar putea sa coste undeva in jurul a 4.500 – 5.500 euro cand va fi lansata in 2011, scrie revista britanica Autocar intr-un articol ce ofera detalii suplimentare despre masina low-cost.

E de asteptat sa dispuna de un motor de 60 CP, iar masina va fi cu circa 20 cm mai lunga decat versiunea din India, dar va fi mai scurta decat concurentii europeni Hyundai i10 si Chevrolet Spark, scrie hotnews.ro.

„Exista deja clienti care se intereseaza de modelul Transit Connect fabricat in Romania la Craiova deoarece doresc sa achizitioneze unul. Informatii cu privire la acest model vor veni din partea producatorului si importatorului deoarece noi inca nu avem acest model la vanzare. Din cate am inteles, in viitorul imediat apropiat va fi disponibil”, a spus seful Romcar Motors, Teodor Brusalis, potrivit Ziarului Financiar.

Debutul versiunii cu ampatament marit a lui Audi A8 a fost stabilit pentru Salonul Auto de la Shanghai, din aprilie 2011, scrie automarket.ro.

Toti cei 14.000 de salariati de la Automobile Dacia vor lua fiecare o prima de Craciun in valoare de 760 de lei, informeaza stiriauto.ro.

Lasa un comentariu