Acasa Revista Presei Revista presei, 30 noi.: Jaguar are cea mai buna reclama a anului in auto. Petrom a ieftinit benzina

Revista presei, 30 noi.: Jaguar are cea mai buna reclama a anului in auto. Petrom a ieftinit benzina

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Seful diviziei de servicii postvanzare din cadrul Mercedes-Benz Romania se asteapta la o scadere a veniturilor pe partea de service si vanzari de accesorii (aftersales) in 2010 si 2011, datorita scaderii vanzarilor de masini noi in 2009, scrie Ziarul Financiar.

Petrom a redus, vineri, preturile de referinta ale benzinelor cu doi bani pe litru, ca urmare a evolutiei cotatiilor internationale la produsele petroliere, a anuntat compania, potrivit stiriauto.ro.

RM Auctions scoate la licitatie un exemplar Aston Martin DB4 GT Lightweight. Casa de licitatii cere pentru modelul britanic 950.000 de euro, scrie automarket.ro.

Cei de la Assoiciation of Independent Commercial Producers au premiat in acest an cele mai bune reclame ale lui 2009. La sectiunea automobile cel mai apreciat spot a fost campania Jaguar XKR/XFR, informeaza promotor.ro.

Clientii Uniqa Asigurari vor putea primi gratuit, incepand din 2010, alerte prin SMS sau pe e-mail despre fenomenele meteorologice extreme cu 2 ore inainte ca acestea sa inceapa. Acest serviciu de informare va putea fi activat incepand de luna viitoare, in momentul incheierii sau reinnoirii unei asigurari, scrie capital.ro.

Lasa un comentariu