Acasa Revista Presei Revista presei, 11 noi.: Programul „Rabla” de anul viitor pare promitator. Renault-Nissan va lansa un concurent pentru Tata Nano

Revista presei, 11 noi.: Programul „Rabla” de anul viitor pare promitator. Renault-Nissan va lansa un concurent pentru Tata Nano

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Programul „Rabla” va demara anul viitor incepand cu 1 ianuarie si va include nu numai persoanele fizice, ci si pe cele juridice, in timp ce prima de casare va ramane la 3.800 de lei (900 de euro), dar va fi implementat sistemul de vouchere, potrivit legii 329, publicata pe 5 noiembrie 2009 in Monitorul Oficial, scrie Ziarul Financiar, informeaza Ziarul Financiar.

Renault – Nissan a semnat marti o intelegere cu producatorul indian de motociclete si vechicule comerciale Bajaj Auto pentru ca din 2012 sa inceapa in tara asiatica productia unui vehicul ultra low-cost, scrie France Presse. Despre proiect se vorbeste de mai bine de un an, insa abia acum este oficial si desi Renault nu a spus pretul masinii, informatii precedente arata ca ar trebui sa fie in jurul a 3.000 de dolari, pentru a concura cu modelul Tata Nano, relateaza hotnews.ro.

Dacia va lansa, in Franta, modelul Logan MCV bioetanol, la preturi cuprinse intre 11.200 si 13.650 de euro cu toate taxele incluse, in functie de nivelul de echipare: Ambiance, Laureate, sau Prestige, scrie capital.ro.

Un oficial din cadrul BMW a anuntat ca, la sfarsitul lui 2010, constructorul bavarez va da nastere unui nou model hibrid, pe langa BMW X6 ActiveHybrid si Active Hybrid7, potrivit automarket.ro.

Lasa un comentariu