Acasa Video VIDEO: Volvo a prezentat primele imagini oficiale cu noul S60, masina ajunge in Romania in septembrie 2010

VIDEO: Volvo a prezentat primele imagini oficiale cu noul S60, masina ajunge in Romania in septembrie 2010

de Adrian Mitrea

Noul Volvo S60 (sursa - Volvo)

Constructorul auto suedez Volvo a prezentat, marti (10 noiembrie) primele fotografii oficiale cu noua generatie a limuzinei S60, model care va fi lansat in Romania in septembrie 2010.

Noul Volvo S60 poate fi echipat cu noul sistem de detectare a pietonilor, o tehnologie revolutionara de siguranta care detecteaza pietonii din fata masinii, si franeaza automat in situatia in care soferul nu reactioneaza la timp, se arata intr-un comunicat al importatorului autoturismelor Volvo in Romania, EIT-Forum Auto.

Noul Volvo S60 (sursa - Volvo)Volvo S60 va fi dezvaluit publicului, pentru prima oara, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, in martie 2010. Productia de serie va incepe in vara anului viitor, in fabrica Volvo Cars din Ghent, Belgia.

„Clientii acestui segment isi doresc un design emotional, sportiv si caracteristici dinamice de condus. S60-ul le inglobeaza pe toate. Suntem convinsi ca va fi una dintre cele mai notabile prezente din segment”, a declarat, in comunicat, presedintele Volvo Cars, Stephen Odell.

In urma cu circa doua saptamani, Volvo a prezentat noua generatie a limuzinei S60 unui artist turc orb, pe nume Esref Armagan.

Mai jos poti vedea filmul de prezentare a conceptului S60, care prefigureaza liniile variantei de serie, precum si filmul de prezentare a tehnologiei de detectare a pietonilor.

Lasa un comentariu